Mijn eerste keer

Mijn aller allereerste blog ooit….wat ga ik daar in schrijven. Zowieso hoe spannend het is dat mijn nieuwe website nu wordt gelanceerd. Na veel nadenken, beredeneren, dubben en knopen doorhakken is het nu dus zover. Maar nu komt een volgende spannende fase: wij kunnen onze nieuwe website wel mooi vinden….maar wat vinden anderen ervan. En dus ook: gaan mensen mijn blog ook werkelijk lezen? Een hele uitdaging dus om de toekomstige blogs zo interessant proberen te maken dat ze de moeite waard zijn om te lezen. Overigens is het natuurlijk wel een mooie manier om aan iedereen te laten zien waar je mee bezig bent, en wat je hebt gemaakt, zo’n blog. En dat er hier vanalles gemaakt wordt, dat is wel zeker. Dus juist leuk dat nu iedereen daarin kan meekijken. Laat vooral weten wat je vindt van onze nieuwe website, en van onze blog. Het inspireert ons vast en zeker en houdt ons scherp om nog veel meer mooie beelden te maken.