Nieske en Eelco

Gisteren trouwden Nieske en Eelco en ik had de eer om dit vast te mogen leggen. Rond 1030 uur kwam ik bij de bruidegom aan in Breda. Na daar wat foto’s gemaakt te hebben ging ik, samen met zijn moeder, naar de bruid. Zij was er al helemaal klaar voor en had er zin in. De bruidskindjes Wouter en Nienke kregen ook hun feestkleren aan en daarna was het wachten op de bruidegom. Na de eerste ontmoeting en een (overigens erg lekker) broodje gegeten te hebben ging ik met het bruidspaar en Lizette (de zus van de bruidegom) op pad om in het centrum van Breda foto’s te maken. Wat een super leuke stad met oneindig veel leuke plekjes om te fotograferen! De tijd vloog voorbij en ik kon wel blijven schieten. Daarna gingen we naar Ulvenhout, om daar bij de trouwlocatie ook nog wat foto’s te maken, en uiteraard voor de ceremonie. De moeders van Nieske en Eelco zorgden ervoor dat het een hele persoonlijke ceremonie werd, met leuke anekdotes en lieve woorden. Toen het bruidspaar dan echt “man” en “vrouw” was, was er een toast met champagne, taart en ballonnen. Met een speech met een komische noot van de 2 ceremoniemeesters sloot ik mijn dag af. Wat een fantastisch mooie dag was het, zonder regen op precies de juiste mensen, hoe tof is dat. Nieske en Eelco wens ik nogmaals een hele fijne huwelijksreis toe. Hierbij alvast een klein voorproefje van wat ik heb gemaakt.