Ideeën

Natuurlijk zul je nog vaak met veel plezier je album doorbladeren om je trouwdag opnieuw te beleven.
Om daarnaast elke dag van je mooiste foto’s te kunnen genieten is een prachtige canvas aan de muur of een foto in een lijst een goed idee. Onder “acties” kun je alvast wat inspiratie opdoen.

Ook zijn er verschillende fotoboekjes, die makkelijk overal mee naartoe te nemen zijn, zodat je aan iedereen je trouwfoto’s kunt laten zien. Het eerste fotoboekje krijg je van mij kado, maar misschien vind je het leuk om je ouders of getuigen als aandenken zo’n boekje kado te doen.

Nieuw zijn ook verjaardagskalenders met elke maand een andere foto uit je reportage.
Als je op je trouwdag zelf een origineel bedankje aan je gasten wilt meegeven, zijn hier ook mogelijkheden voor. Denk bijvoorbeeld aan een mooie foto uit de reportage, met een tekst en jullie trouwdatum erin.

Bij het album krijg je een cd met alle op die dag gemaakte foto’s, met copyrightvermelding. Op deze manier kun je makkelijk thuis uitzoeken welke foto’s je eventueel wilt nabestellen. Op deze nabestellingen krijg je een half jaar lang 10% korting.

Vijf jaar na het uitreiken van je album krijg je alle bewerkte bestanden en alle overige gemaakte ruwe beelden kado. Wil je geen vijf jaar wachten, maar zelf met de bestanden aan de slag, dan is er de mogelijkheid om meteen een dvd met deze bestanden te kopen.