Acties

De open-eet-date!

Een korte uitleg wat deze inhoudt op mijn website ondanks dat het niets met mijn bedrijf te maken heeft: vorig jaar wilde ik graag bij restaurant Normandie in Valkenswaard gaan eten tijdens de Puur Restaurantweek. Omdat er met name vis op het menu stond toen had manlief niet zo’n zin om mee te gaan. Dus plaatste ik een oproepje om mensen uit te nodigen bij mij aan te schuiven. Al gauw meldde Annemarie zich, net woonachtig in Valkenswaard en een echte foody. Ook Marianne vond het een leuk idee. Vele anderen vonden het idee leuk, maar omdat het op vrij korte termijn was hadden velen al andere plannen (of het budget was op zo vlak voor de Kerst). Uiteindelijk had ik met Annemarie en Marianne een super gezellige avond met een overheerlijk menu, gemaakt door Hans. Wij vonden het alle drie voor herhaling vatbaar. En die herhaling, die is in maart: donderdag 22 maart om precies te zijn! Het leuke is dat je mensen kunt ontmoeten die je nog niet (zo goed) kent, en met een gezamenlijke interesse voor lekker eten er een voor herhaling vatbare avond van kunt maken. Intussen hebben zich al 7 mensen aangemeld, (en 4 die het leuk lijkt): maar hoe meer zielen hoe meer vreugd! Ga mee, ga de uitdaging aan met wellicht wildvreemden aan tafel te zitten, en geniet van een super leuke avond!

 

 

Het is een feit: de mooiste man van Valkenswaard 2011 is verkozen.

Gisteren, 18 september 2011, vond tijdens ValValD’rie de bekendmaking plaats van #DMMVV, oftewel de verkiezing tot de mooiste man van Valkenswaard. Niet alleen mooi van buiten, maar ook mooi van binnen, daarop heeft de jury de kandidaten beoordeeld. Onafhankelijk van elkaar hebben zij de kandidaten beoordeeld op de 5 vragen die ze hadden moeten beantwoorden, en op de ingestuurde foto. Ook heeft het aanwezige publiek mee kunnen stemmen op hun favoriete kandidaat.

Er hadden zich bijna 30 kandidaten aangemeld, waarvan een aantal erg hoog scoorden. De jury, bestaande uit Christel Verdonck, Colinda Caris, Marieke van Weert, Carin van Holstein en Heidi Wils had er een zware dobber aan maar bleek unaniem in hun keuze.

Foto’s van de winnaars zie je in de gallery (klik in het midden op de foto om deze groter te bekijken). Er was een poedelprijs voor Dezzel en een speciale prijs voor Willem Sterken, die zo sportief was om zich als eerste aan te melden voor de verkiezing. De 3e prijs ( een pakket van 5 mannentijdschriften) ging naar Hans Jongejan. De 2e prijs (een bierpakket) was voor Jorgen Moonen, en de 1e prijs (een workshop vuurspuwen, bloemen en de eeuwige roem om zich de allereerste Mooiste Man Van Valkenswaard te mogen noemen) ging naar Rene Jeurgens.

Iedereen nogmaals hartelijk dank voor het deelnemen aan de verkiezing en we kunnen alvast verklappen dat deze zeker een vervolg zal krijgen. Hou twitter, facebook en de website dus in de gaten!