Info

Een fotoshoot is leuk om iemand cadeau te doen, maar ook om jezelf op te trakteren! Jezelf, je partner, je zwangere buik, je kind, je huisdier, een aanstaande bruid met haar vriendinnen of andere groepen, bijna alles is mogelijk. Download hier mijn prijslijst 2012

Enkele tips

om de fotoshoot een succes te maken vind je op deze pagina. Uiteraard ben je altijd welkom met aanvullende vragen. Fotograferen kan in de studio of op locatie en is ook in het weekend mogelijk (maak wel even een afspraak). Je maakt zelf je keuze uit de foto’s, kijk eens onder ideeën voor de mogelijkheden.Samen kijken we wat voor foto’s je wilt hebben. We maken een aantal verschillende opstellingen, als je wilt met verschillende setjes kleding. Eenvoudige bewerkingen in Photoshop zijn bij de prijs inbegrepen, voor uitgebreide bewerkingen die veel tijd kosten hanteer ik een uurprijs.

Kleding

Fletse kleuren of pasteltinten zijn minder geschikt maar verder kan bijna alles. Zwart of wit in combinatie met jeans is mooi, of juist felle kleuren. Denk ook eens aan accessoires zoals zonnebrillen, hoedjes, petjes, horloges, favoriete sneekers etc.

Baby’s

zijn prachtig om te fotograferen. Alleen, of samen met papa en mama. Natuurlijk zijn broertjes en zusjes ook van harte welkom. In overleg kijken we wat het beste tijdstip is voor je kleintje. Breng gerust een eigen knuffeldier mee; een badjasje of mutsje is ook leuk.

Zwanger

Vanaf ongeveer 34 weken is je buik het mooist om te fotograferen; hij is dan mooi rond. Of je nu een geklede of een (gedeeltelijk) blote buik wilt, samen met je partner en/of de grote broer(s) of zus(sen); we zorgen samen dat je mooi op de foto komt en maken prachtige (detail)foto’s van je buik. Zijn er kleintjes bij? Neem dan eventueel iemand mee om een stukje met ze te gaan wandelen, zodat je je in alle rust op de foto’s van jezelf kunt focussen. Let op dat je vantevoren geen knellende lingerie, sokken enzovoort draagt. Breng eventueel een badjas mee, zwarte en witte topjes en bijvoorbeeld een lange openvallende bloes of een mooi strak jurkje.

Kinderen

fotografeer ik op een ontspannen manier. We nemen de tijd en maken het leuk voor ze. Je kunt een favoriete knuffel meenemen, een muziekinstrument of iets van zijn of haar favoriete sport. We kunnen de kinderen in verschillende setjes kleding fotograferen, onder “kleding” vind je wat tips.

Huisdieren

fotografeer ik op een ontspannen manier; ik neem de tijd voor ze. Laat je hond van tevoren even uit, en breng een favoriet speeltje mee. Koekjes zijn ook handig. Andere (huis)dieren? Neem even contact op, om te overleggen wat mogelijk is.

Grote groepen

bijvoorbeeld families, verenigingen of collega’s fotografeer ik buiten op een mooie locatie. In de studio kan ook, maar dan bijvoorbeeld opgedeeld in kleinere groepjes. Stem de kleding enigszins op elkaar af voor een rustig geheel. Naast de totale groepsfoto kan ik ook individuele foto’s of foto’s in kleinere groepjes maken als jullie dat willen.

Vrijgezellen

Geef een aanstaande bruid een fantastisch aandenken aan een onvergetelijke middag. Ik verwelkom jullie met een hapje en een drankje en met een muziekje op de achtergrond fotograferen we in groepjes en individueel. Visagie is in overleg mogelijk. Dit is onder andere afhankelijk van de grootte van de groep.